Nextdoor De Betere Buurtapp

Door

  • Categorie:
  • Releasedatum:
  • Huidige versie:
  • Adult Rating:
  • Bestandsgrootte: 0 bytes
  • Maker:
  • Compatibiliteit: Benodigt iOS versie of nieuwer
download Gratis Downloaden
Meer weten over Nextdoor De Betere Buurtapp lees je bij onze site.

  • Nextdoor De Betere Buurtapp valt onder
  • Een score van 0 is gegeven
  • Nextdoor De Betere Buurtapp is beoordeeld door 0 mensen
  • Gemaakt door
  • Nextdoor De Betere Buurtapp is voor Benodigt iOS versie

Inloggen by Nextdoor De Betere Buurtapp?

Het is eenvoudig om in te loggen via de app Nextdoor De Betere Buurtapp zelf. Installeer de app dus op je smartphone om van alle functionaliteiten gebruik te maken.


Hoe installeer ik Nextdoor De Betere Buurtapp?

Ga naar de Appstore via je telefoon en zoek op Nextdoor De Betere Buurtapp, klik op het downloadicoon om de de app te downloaden op je telefoon te krijgen.


Waar kan ik Nextdoor De Betere Buurtapp downloaden?

Je kunt Nextdoor De Betere Buurtapp downloaden op de App store bij smartphone. Start de App store en zoek naar Nextdoor De Betere Buurtapp klik op het icoon om de de app te downloaden op je telefoon.
download Download


Hoe start ik Nextdoor De Betere Buurtapp ?

Zoek Nextdoor De Betere Buurtapp op je smartphone door gebruik te maken van de de vindfunctie van je eigen smartphone.


Ervaringen met Nextdoor De Betere Buurtapp?

Er zijn op dit moment 0 ervaringen van Nextdoor De Betere Buurtapp, het gemiddelde ervaring score is 0


  • Onhandige feed voorkeuren

    1
    Door Knirm
    Waarom mag ik bij de instellingen van de feedvoorkeuren niet permanent kiezen voor sorteren op recente berichten? Nu reset het elke keer na 60 dagen. Die instelling van belangrijkste berichten is zo vreselijk irritant. Dan staan er ineens berichten van 4 maanden oud bovenaan. Daar heb je toch niks meer aan. Laat mij zelf kiezen wat mijn voorkeur is. En dan niet na 60 dagen automatisch resetten Aanvulling 8-3-24 Sinds een week ongeveer zie ik bij de app telkens een notificatie dat er een bericht is. Maar als ik de app open is er niks. Melding verdwijnt dan ook en de volgende dag staat die er weer. Heel irritant. Heb nu in de instellingen van de iPhone maar aangegeven dat ik meldingen niet toe sta, maar dat is eigenlijk geen oplossing, want nu krijg ik helemaal geen notificaties meer
  • Leuk principe

    2
    Door wovawi
    Maaaaarrr... slechte uitwerking. Hoeveel opties moet je hebben om meldingen uit te zetten? Jeeeeez. Gewoon een knopje met "Alles uit", is dat teveel gevraagd? Pas vast niet in het marketingplan. En de berichten komen van veel te ver, niet van 'buren'
  • Werkt niet fijn

    3
    Door bibigonzales
    Precies wat ik zocht voor mijn buurt maar helaas vind ik de app niet fijn werken. Ik kan niet goed filteren op wat ik zoek. Heel jammer. Daarom gebruik ik hem nauwelijks.
  • Veel meldingen van berichten kilometers verderop

    2
    Door ashaymykal
    Jammer dat ik vooral veel meldingen krijg van andere dorpen, niet alleen mijn eigen buurt. Idee is leuk maar ik vermoed dat ik m binnenkort delete.
  • Je komt hier nooit meer van af!

    1
    Door norvannun y nvn
    Deze app is niet meer van je telefoon te verwijderen. Nadat je de app hebt verwijderd, blijf je mail van hen ontvangen. Het enig wat kan is de verzender blokkeren. Helaas helpt dat ook niet echt. Bij mij verdwijnt al hun mail nu rechtstreeks naar de prullenmand. Je kunt ze een brief schrijven per gewone post, maar ik betwijfel of ze daar wat mee doen. Ik vermoed dat ze jouw adres dan ook verkopen aan derden. Net als je geschiedenis, je contactpersonen etc.
  • Buurt is wel een beetje groot van Haarlem tot Zaandam.

    1
    Door Pistolenpaultje
    Waardeloos doordat het een soort discussie platform is geworden met de meest vreemde meningen, die niets te maken hebben met de buurt.
  • Mateloos slecht

    1
    Door I A.M
    Deze app doet precies niet waarvoor ie geschikt zou moeten zijn. NEXT DOOR is in de ogen van deze app ook alle communicatie van mensen 10km verderop. Totaal nutteloos en mateloos irritant. Nergens te vinden waar je het burengebied (en daarmee berichtenverkeer) kan vernauwen. App duidelijk niet gebouwd voor het nederlandse landschap met kleine wijken en dorpen. Onderaan de streep; AFRADER!
  • Geen buren in de app

    2
    Door Pietertje Maria
    Onlangs installeerde ik de app. Hoewel ik mijn adres heb opgegeven en ik in een grote stad woon krijg ik uitsluitend mensen te zien die een paar wijken verderop wonen, in sommige gevallen 4 km verderop. Niet echt buren dus. Ook viel het mij op dat mensen de app hoofdzakelijk gebruiken om spullen en diensten te verkopen. Dat vind ik heel jammer, want daarvoor is Marktplaats. Ik begrijp dat het uitwisselen van diensten ook een onderdeel kan zijn van een buurt maar wanneer het de hoofdzaak wordt van een buurtapp is het een gemiste kans voor de buren die liever gesprekken voeren en activiteiten met elkaar willen ondernemen.
  • Leuk concept, maar work in progress

    2
    Door roekelpd
    Opzich een goede en leuke manier om contact en kennis in je buurt op te doen. Was er in het begin ook meer fan van. Laatste tijd is alleen bijna iedere melding van buiten mn aangegeven buurten, dus begint meer een stoorzender te worden, erg jammer..
  • Berichten vanuit het oosten van het land .

    2
    Door dobrodosli
    Op zich redelijke app ,alleen jammer dat je berichten krijgt uit Almelo ,Enschede en omgeving en ook uit regio Utrecht Leuk maar ik woon regio Rotterdam dus heb ik daar niet zo veel aan . Als je contact op wil nemen en je stuurt diverse malen een mail duurt het een half jaar eer je bericht krijgt of het is verwijderd . Beetje jammer .
Fact Status
Maker
Maker ID
Huidige versie
Compatibiliteit Benodigt iOS versie
Categorie
Huidige versie

door Nextdoor De Betere Buurtapp